Kepenėles pabarstome druska, pipirais, apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje su sviestu. Apkepus kepenėlėms į tą pačią keptuvę sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, pievagrybius, sojos padažą ir pakepiname keletą minučių. Galiausiai sudedame grietinę ir šiek tiek pakaitiname. Valgome su virtais ryžiais arba makaronais. Skanaus!
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai svogūnų
600 gramų vištienos kepenėlių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
5 vienetai pievagrybių
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto (kepimui)
2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėles pabarstome druska, pipirais, apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje su sviestu. Apkepus kepenėlėms į tą pačią keptuvę sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, pievagrybius, sojos padažą ir pakepiname keletą minučių. Galiausiai sudedame grietinę ir šiek tiek pakaitiname. Valgome su virtais ryžiais arba makaronais. Skanaus!