• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 600 gramų vištienos kepenėlių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 5 vienetai pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (kepimui)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenėles pabarstome druska, pipirais, apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje su sviestu.
    Apkepus kepenėlėms į tą pačią keptuvę sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, pievagrybius, sojos padažą ir pakepiname keletą minučių.
    Galiausiai sudedame grietinę ir šiek tiek pakaitiname.
    Valgome su virtais ryžiais arba makaronais.
    Skanaus!

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 600 gramų vištienos kepenėlių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 5 vienetai pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto (kepimui)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenėles pabarstome druska, pipirais, apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje su sviestu.
    Apkepus kepenėlėms į tą pačią keptuvę sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, pievagrybius, sojos padažą ir pakepiname keletą minučių.
    Galiausiai sudedame grietinę ir šiek tiek pakaitiname.
    Valgome su virtais ryžiais arba makaronais.
    Skanaus!

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų