Dideliame dubenyje sumaišykite išvirtą ir supjaustytą vištieną, svogūną, 1 stiklinę tarkuoto čederio sūrio, kmynus, česnaką, laimo sultis, susmulkintą jalapeno pipirą bei kalendrą. Gautą mišinį šaukštu padalinkite ant tortilijų, suvyniokite ir sudėkite vieną šalia kitos ant kepimo skardos. Ant viršaus sudėkite salsa padažą, apibarstykite likusiu sūriu ir kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekti ant viršaus dar uždėjus grietinės, kuri šiek tiek sušvelnins skonį. Skanaus.
Dideliame dubenyje sumaišykite išvirtą ir supjaustytą vištieną, svogūną, 1 stiklinę tarkuoto čederio sūrio, kmynus, česnaką, laimo sultis, susmulkintą jalapeno pipirą bei kalendrą. Gautą mišinį šaukštu padalinkite ant tortilijų, suvyniokite ir sudėkite vieną šalia kitos ant kepimo skardos. Ant viršaus sudėkite salsa padažą, apibarstykite likusiu sūriu ir kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Patiekti ant viršaus dar uždėjus grietinės, kuri šiek tiek sušvelnins skonį. Skanaus.