• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 600 gramų pomidorų pastos
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 vienetas vištiena (riebi)
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 1 sauja žalumynų (petražolės, bazilikas, kalendros lapeliai (kinza))
  • 300 gramų sparaginių pupelių (ankštys)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustyti porcijomis, užpilti vandens tiek, kad būtų apsemta, užvirinti, nugriebti putas. Pusiau išvirti.
    Šparaginių pupelų ankštis supjaustyti gabalais, išvirti pasūdytame vandenyje.
    Svogūnus smulkiai supjaustyti, 2-3 minutes pakepinti svieste.
    Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti odelę, supjaustyti skiltelėmis, sudėti į apkepusius svogūnus ir dar 1 minutę pakepinti.
    Į katilą su pusiau išvirusia vištiena sudėti paruoštas daržoves, supjaustytus žalumynus, pipirus, druską ir virti ant vidutinės ugnies, kol išvirs vištiena.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų