Šis citrinų marinatas suteikia vištienai nepaprastai malonų aromatą ir skonį. Iškeptos kulšelės viduje išlieka minkštos ir lengvai plyšta nuo kaulo. Jeigu vištieną pamarinuosite ilgiau, daugiau skonių įsigers į mėsą, bet neturint laiko marinuoti, galite kepti iškart, arba palikti marinuotis kambario temperatūroje bent 15 min ir tuomet kepti. Matavimui naudojau 240 ml stiklinę. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 7 vienetai vištienos blauzdelių
- 1/4 stiklinės citrinų sultys (iš maždaug 2 citrinų)
- 1/4 stiklinės baltojo sauso vyno
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas česnako milteliai
- 1 valgomasis šaukštas džiovinto raudonėlio
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1/3 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 3
REKLAMA