Nuplaukite vištienos krūtinėles, padalinkite kiekvieną jų į 2 dalis ir pamuškite. Tuomet supjaustykite vištieną mažesniais gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais bei kario prieskoniais, apšlakstykite citrinų sultimis ir, sudėjus į dubenį, padėkite 3-4 val. į šaldytuvą. Svogūną nulupkite, smulkiai sukapokite ir pakepinkite apie 2-3 min. keptuvėje su aliejumi. Tuomet į keptuvę su svogūnu sudėkite susmulkintus pievagrybius, pabarstykite druska bei pipirais ir pakepinkite apie 10 min. Širdies formos kepimo formą išklokite folija, patepkite aliejumi ir sudėkite į ją vištieną bei su svogūnu pakepintus pievagrybius. Sumaišykite majonezą su susmulkintu česnaku, petražolėmis bei krapais ir supilkite į kepimo formą. Viską apibarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje. Puoškite savo nuožiūra. Patiekite šiltą.
Nuplaukite vištienos krūtinėles, padalinkite kiekvieną jų į 2 dalis ir pamuškite. Tuomet supjaustykite vištieną mažesniais gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais bei kario prieskoniais, apšlakstykite citrinų sultimis ir, sudėjus į dubenį, padėkite 3-4 val. į šaldytuvą. Svogūną nulupkite, smulkiai sukapokite ir pakepinkite apie 2-3 min. keptuvėje su aliejumi. Tuomet į keptuvę su svogūnu sudėkite susmulkintus pievagrybius, pabarstykite druska bei pipirais ir pakepinkite apie 10 min. Širdies formos kepimo formą išklokite folija, patepkite aliejumi ir sudėkite į ją vištieną bei su svogūnu pakepintus pievagrybius. Sumaišykite majonezą su susmulkintu česnaku, petražolėmis bei krapais ir supilkite į kepimo formą. Viską apibarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje. Puoškite savo nuožiūra. Patiekite šiltą.