• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svarainių
  • 2 vienetai vištiena (krūtinėlės)
  • 200 gramų majonezo
  • 500 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kario
  • 200 gramų sūris (kietas (pvz., Džiugas))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite vištienos krūtinėles, padalinkite kiekvieną jų į 2 dalis ir pamuškite.
    Tuomet supjaustykite vištieną mažesniais gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais bei kario prieskoniais, apšlakstykite citrinų sultimis ir, sudėjus į dubenį, padėkite 3-4 val. į šaldytuvą.
    Svogūną nulupkite, smulkiai sukapokite ir pakepinkite apie 2-3 min. keptuvėje su aliejumi.
    Tuomet į keptuvę su svogūnu sudėkite susmulkintus pievagrybius, pabarstykite druska bei pipirais ir pakepinkite apie 10 min.
    Širdies formos kepimo formą išklokite folija, patepkite aliejumi ir sudėkite į ją vištieną bei su svogūnu pakepintus pievagrybius.
    Sumaišykite majonezą su susmulkintu česnaku, petražolėmis bei krapais ir supilkite į kepimo formą.
    Viską apibarstykite tarkuotu sūriu.
    Kepkite apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Puoškite savo nuožiūra.
    Patiekite šiltą.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svarainių
  • 2 vienetai vištiena (krūtinėlės)
  • 200 gramų majonezo
  • 500 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kario
  • 200 gramų sūris (kietas (pvz., Džiugas))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite vištienos krūtinėles, padalinkite kiekvieną jų į 2 dalis ir pamuškite.
    Tuomet supjaustykite vištieną mažesniais gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais bei kario prieskoniais, apšlakstykite citrinų sultimis ir, sudėjus į dubenį, padėkite 3-4 val. į šaldytuvą.
    Svogūną nulupkite, smulkiai sukapokite ir pakepinkite apie 2-3 min. keptuvėje su aliejumi.
    Tuomet į keptuvę su svogūnu sudėkite susmulkintus pievagrybius, pabarstykite druska bei pipirais ir pakepinkite apie 10 min.
    Širdies formos kepimo formą išklokite folija, patepkite aliejumi ir sudėkite į ją vištieną bei su svogūnu pakepintus pievagrybius.
    Sumaišykite majonezą su susmulkintu česnaku, petražolėmis bei krapais ir supilkite į kepimo formą.
    Viską apibarstykite tarkuotu sūriu.
    Kepkite apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Puoškite savo nuožiūra.
    Patiekite šiltą.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų