• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištos filė
  • 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (tešlai)
  • 200 gramų grietinėlės (tešlai)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • šiek tiek aliejaus (kepti)
  • šiek tiek prieskonių (įvairių mišinys)
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (vištienai)
  • šiek tiek baltųjų pipirų (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustyti šiaudeliais ir pamarinavus su prieskoniais apie valandą palaikyti šaldytuve. Kiaušinius išplakti su grietinęle, miltais bei prieskoniais. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir dėti tešloje pamirkytus vištienos gabalėlius, apkepti iš abiejų pusių. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištos filė
  • 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (tešlai)
  • 200 gramų grietinėlės (tešlai)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • šiek tiek aliejaus (kepti)
  • šiek tiek prieskonių (įvairių mišinys)
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (vištienai)
  • šiek tiek baltųjų pipirų (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustyti šiaudeliais ir pamarinavus su prieskoniais apie valandą palaikyti šaldytuve. Kiaušinius išplakti su grietinęle, miltais bei prieskoniais. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir dėti tešloje pamirkytus vištienos gabalėlius, apkepti iš abiejų pusių. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų