REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnakas susmulkinamas ir šiek tiek (apie minutę) pakepinamas įkaitintame aliejuje, tada ten suberiama supjaustyta vištiena – prieš tai apibarstyta pipirais.
- Ji kepama ant kaitrios liepsnos. Kai apsitraukia balta plėvele, ugnis sumažinama. Toliau troškinama apie 5 min. ant nedidelės ugnies.
- Tada suberiamos kubeliais supjaustytos paprikos ir šparaginės pupelės.
- Pasidaromas padažas iš 0,5 puodelio vandens, šiek tiek cukraus (žiubsnelio), 1, 5 valgomojo šaukšto sojos padažo, šaukšto krakmolo, pipirų (žiubsnelio).
- Jis supilamas ant vištienos, viską išmaišome ir troškiname apie 8-10 min. – priklausomai, kokio dydžio gabaliukais supjaustyta vištiena.
Skanaus.
REKLAMA