• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų vištiena (viščiuko krūtinėlė)
  • 1 vienetas paprikų ( žalia )
  • 1 vienetas paprikų (raudona )
  • 1 sauja sparaginių pupelių
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 žiupsnelis cukraus
  • 1.5 valgomojo šaukšto sojos padažo
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų vištiena (viščiuko krūtinėlė)
  • 1 vienetas paprikų ( žalia )
  • 1 vienetas paprikų (raudona )
  • 1 sauja sparaginių pupelių
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 žiupsnelis cukraus
  • 1.5 valgomojo šaukšto sojos padažo
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnakas susmulkinamas ir šiek tiek (apie minutę) pakepinamas įkaitintame aliejuje, tada ten suberiama supjaustyta vištiena – prieš tai apibarstyta pipirais.
  2. Ji kepama ant kaitrios liepsnos. Kai apsitraukia balta plėvele, ugnis sumažinama. Toliau troškinama apie 5 min. ant nedidelės ugnies.
  3. Tada suberiamos kubeliais supjaustytos paprikos ir šparaginės pupelės.
  4. Pasidaromas padažas iš 0,5 puodelio vandens, šiek tiek cukraus (žiubsnelio), 1, 5 valgomojo šaukšto sojos padažo, šaukšto krakmolo, pipirų (žiubsnelio).
  5. Jis supilamas ant vištienos, viską išmaišome ir troškiname apie 8-10 min. – priklausomai, kokio dydžio gabaliukais supjaustyta vištiena.

    Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų