Nuo šlaunelių nuimti mėsą, ją pabarstyti prieskoniais ir palikti porai valandų. Morkas susmulkinti ir pakepinti porą minučių aliejuje. Sudėti vištienos gabaliukus ir dar pakepinti apie 10 min. Tada sudėti smulkiai supjaustytus marinuotus baravykus ir kepti dar apie 10 min. Tiekiama su bulvėmis. Skanaus!
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
3 vienetai morkų
2 vienetai vištienos blauzdelių
0.5 litro baravykų (marinuoti)
50 gramų aliejaus
1 arbatinis šaukštelis prieskonių (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuo šlaunelių nuimti mėsą, ją pabarstyti prieskoniais ir palikti porai valandų. Morkas susmulkinti ir pakepinti porą minučių aliejuje. Sudėti vištienos gabaliukus ir dar pakepinti apie 10 min. Tada sudėti smulkiai supjaustytus marinuotus baravykus ir kepti dar apie 10 min. Tiekiama su bulvėmis. Skanaus!