• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (šviežias)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (aliejus)
  • 1 kilogramas kumpio (vištienos, griežiniai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos kumpelį įtrinti su druska bei pipirais.

    Atskirai sumaišyti majonezą, pomidorų padažą ir aliejų.

    Kiekvieną vištienos kumpio gabaliuką aptepti padažu ir dėti į skardą.

    Likusį padažą išpilti ant vištienos.

    Skardą dėti į šaldytuvą dviems valandoms.

    Prieš kepant vištą apibarstyti pjaustytu baziliku.

    Kepti 200°C temperatūros orkaitėje 45 minutes.

    Skanaus

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (šviežias)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (aliejus)
  • 1 kilogramas kumpio (vištienos, griežiniai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos kumpelį įtrinti su druska bei pipirais.

    Atskirai sumaišyti majonezą, pomidorų padažą ir aliejų.

    Kiekvieną vištienos kumpio gabaliuką aptepti padažu ir dėti į skardą.

    Likusį padažą išpilti ant vištienos.

    Skardą dėti į šaldytuvą dviems valandoms.

    Prieš kepant vištą apibarstyti pjaustytu baziliku.

    Kepti 200°C temperatūros orkaitėje 45 minutes.

    Skanaus

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų