INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (šviežias)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (aliejus)
- 1 kilogramas kumpio (vištienos, griežiniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos kumpelį įtrinti su druska bei pipirais.
Atskirai sumaišyti majonezą, pomidorų padažą ir aliejų.
Kiekvieną vištienos kumpio gabaliuką aptepti padažu ir dėti į skardą.
Likusį padažą išpilti ant vištienos.
Skardą dėti į šaldytuvą dviems valandoms.
Prieš kepant vištą apibarstyti pjaustytu baziliku.
Kepti 200°C temperatūros orkaitėje 45 minutes.
Skanaus
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (šviežias)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus (aliejus)
- 1 kilogramas kumpio (vištienos, griežiniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos kumpelį įtrinti su druska bei pipirais.
Atskirai sumaišyti majonezą, pomidorų padažą ir aliejų.
Kiekvieną vištienos kumpio gabaliuką aptepti padažu ir dėti į skardą.
Likusį padažą išpilti ant vištienos.
Skardą dėti į šaldytuvą dviems valandoms.
Prieš kepant vištą apibarstyti pjaustytu baziliku.
Kepti 200°C temperatūros orkaitėje 45 minutes.
Skanaus
Autorius: Kristina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI