• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų persikų (konservuoti)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek salotų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas vištiena (krūtinėlė)
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sūris (kietasis (pvz., „Džiugas“))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė verdame pasūdytame vandenyje, kol mėsa suminkštėja ir pilnai išverda.
    Sutarkuojame sūrį.
    Susmulkiname svogūną, išvirtą vištienos filė ir sumaišome su tarkuotu sūriu, majonezu bei šiek tiek druskos.
    Gautu mišiniu įdarome konservuotas persikų puseles ir sudedame jas ant salotų lapais išklotos lėkštės.
    Papuošiame petražolėmis.
    Labai skanus užkandis, todėl puikiai tinka Kalėdų stalui.
    Skanaus!

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų persikų (konservuoti)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek salotų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas vištiena (krūtinėlė)
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sūris (kietasis (pvz., „Džiugas“))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė verdame pasūdytame vandenyje, kol mėsa suminkštėja ir pilnai išverda.
    Sutarkuojame sūrį.
    Susmulkiname svogūną, išvirtą vištienos filė ir sumaišome su tarkuotu sūriu, majonezu bei šiek tiek druskos.
    Gautu mišiniu įdarome konservuotas persikų puseles ir sudedame jas ant salotų lapais išklotos lėkštės.
    Papuošiame petražolėmis.
    Labai skanus užkandis, todėl puikiai tinka Kalėdų stalui.
    Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų