Labai lengvai paruošiamas saldokas patiekalas. Gan lengvas ir švelnaus skonio. O be to ir labai spalvingas.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 500 mililitrų daržovių sultinio
- 300 gramų vištos filė
- 250 gramų konservuoti pievagrybiai
- 175 gramai konservuoti mandarinai
- 4 vienetai konservuotų ananasų (griežinėliai)
- 1 vienetas kiaušinis
- 2 valgomieji šaukštai miltai
- 2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 2 valgomieji šaukštai ananasų sulčių
- 1 arbatinis šaukštelis konjako
- 2 žiupsneliai druskos
- 2 žiupsneliai malti juodieji pipirai
- 2 žiupsneliai kario
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Daržovių sultinį užvirinti. Sudėti mėsą, suberti miltus, karį, druską ir pipirus. Pagardinti konjaku, citrinos ir ananasų sultimis.
- Išplakti kiaušinį ir plakinį supilti į puodą su mėsa. Tuomet susmulkinti ananasus ir pievagrybius. Įkaitintoje keptuvėje pakepinti mandarinus, ananasus ir pievagrybius.
- Apkeptus vaisius ir grybus sudėti į puodą su mėsa ir troškinti apie 1 val.
- Patiekti su ryžiais.
REKLAMA