Nutarkuojame gerai nuplauto apelsino žievelę. Išspaudžiame apelsino ir citrinos sultis. Susmulkiname svogūną. Vištieną supjaustome kubeliais. Į sultis įmaišome prieskonius ir įspaudžiam česnako. Įmaišome svogūnus ir vištienos kubelius. Palaikome 20-30 min. Vištienos filė gabaliukus išgriebiame iš marinato ir pakepiname 5 min. Po to supilame marinatą, jogurtą, apelsino žievelę ir troškiname dar apie 10 minučių.
Autorius: Vainora
INGREDIENTAI:
300 gramų apelsinų
150 gramų citrinų
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek paprikų (milteliai)
200 gramų svogūnų
500 gramų vištos filė
125 gramai jogurto (apelsinų ar persikų)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nutarkuojame gerai nuplauto apelsino žievelę. Išspaudžiame apelsino ir citrinos sultis. Susmulkiname svogūną. Vištieną supjaustome kubeliais. Į sultis įmaišome prieskonius ir įspaudžiam česnako. Įmaišome svogūnus ir vištienos kubelius. Palaikome 20-30 min. Vištienos filė gabaliukus išgriebiame iš marinato ir pakepiname 5 min. Po to supilame marinatą, jogurtą, apelsino žievelę ir troškiname dar apie 10 minučių.