• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų apelsinų
  • 150 gramų citrinų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 200 gramų svogūnų
  • 500 gramų vištos filė
  • 125 gramai jogurto (apelsinų ar persikų)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nutarkuojame gerai nuplauto apelsino žievelę.
    Išspaudžiame apelsino ir citrinos sultis.
    Susmulkiname svogūną.
    Vištieną supjaustome kubeliais.
    Į sultis įmaišome prieskonius ir įspaudžiam česnako.
    Įmaišome svogūnus ir vištienos kubelius. Palaikome 20-30 min.
    Vištienos filė gabaliukus išgriebiame iš marinato ir pakepiname 5 min. Po to supilame marinatą, jogurtą, apelsino žievelę ir troškiname dar apie 10 minučių.

Autorius: Vainora

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų apelsinų
  • 150 gramų citrinų
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 200 gramų svogūnų
  • 500 gramų vištos filė
  • 125 gramai jogurto (apelsinų ar persikų)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nutarkuojame gerai nuplauto apelsino žievelę.
    Išspaudžiame apelsino ir citrinos sultis.
    Susmulkiname svogūną.
    Vištieną supjaustome kubeliais.
    Į sultis įmaišome prieskonius ir įspaudžiam česnako.
    Įmaišome svogūnus ir vištienos kubelius. Palaikome 20-30 min.
    Vištienos filė gabaliukus išgriebiame iš marinato ir pakepiname 5 min. Po to supilame marinatą, jogurtą, apelsino žievelę ir troškiname dar apie 10 minučių.

Autorius: Vainora

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų