• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek imbierų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 vienetas vištiena
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai riešutų
  • šiek tiek mėtų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų la­pelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išil­gai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kep­ti orkaitėje ar krosnyje.
    Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų rie­šutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.
    Ant stalo višta su riešutais paduodama su morkų, obuolių, geltėklių bei kitomis salotomis, su pyrago skrebučiais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų