Įdarui: • 150 g maltos mėsos • 100 g vištų kepenėlių • 1 svogūno • 1 kiaušinio • 3 skiltelių česnako • Po 1 šaukštelį kapotų petražolių ir krapų • Tarkuoto batono • Druskos, pipirų
Susmulkinkite vištų kepenėles, sudėkite į maltą mėsą, sumaišykite su prieskoniais, tarkuotu česnaku ir žalumynais. Svogūnus susmulkinkite, įdėkite kiaušinį ir batoną, išmaišykite. Paruoštu įdaru įdarykite viščiuką, pabarstykite druska, pipirais, prieskoniais. Viščiuką įdekite į kepimo formą, kepkite apie 90 min uždengtą ir atidenkite likus 15 min iki kepimo pabaigos. Bulves, morkas, papriką, grybus, svogūnus, supjaustykite griežinėliais, patroškinkite keptuvėje ir patiekite su keptu viščiuku.
Įdarui: • 150 g maltos mėsos • 100 g vištų kepenėlių • 1 svogūno • 1 kiaušinio • 3 skiltelių česnako • Po 1 šaukštelį kapotų petražolių ir krapų • Tarkuoto batono • Druskos, pipirų
Susmulkinkite vištų kepenėles, sudėkite į maltą mėsą, sumaišykite su prieskoniais, tarkuotu česnaku ir žalumynais. Svogūnus susmulkinkite, įdėkite kiaušinį ir batoną, išmaišykite. Paruoštu įdaru įdarykite viščiuką, pabarstykite druska, pipirais, prieskoniais. Viščiuką įdekite į kepimo formą, kepkite apie 90 min uždengtą ir atidenkite likus 15 min iki kepimo pabaigos. Bulves, morkas, papriką, grybus, svogūnus, supjaustykite griežinėliais, patroškinkite keptuvėje ir patiekite su keptu viščiuku.