Sumaišyti česnakus, medų, sojos padažą ir imbierą. Vištos krūtinėles sudėti į keptuvę, aplaistyti 2 šaukštais paruošto padažo. Troškinti apie 10 min, kol suminkštės mėsa, pastoviai aplaistant padažu. Ananasų gabaliukus kartu su sirupu sumaišyti su pjaustytais žaliais svogūnėliais ir supjaustyta kubeliais paprika, užpilti likusiu česnakų padažu. Padažą pavirti 2 min., sudėti smulkintus riešutus ir patiekti ant stalo prie mėsos.
Sumaišyti česnakus, medų, sojos padažą ir imbierą. Vištos krūtinėles sudėti į keptuvę, aplaistyti 2 šaukštais paruošto padažo. Troškinti apie 10 min, kol suminkštės mėsa, pastoviai aplaistant padažu. Ananasų gabaliukus kartu su sirupu sumaišyti su pjaustytais žaliais svogūnėliais ir supjaustyta kubeliais paprika, užpilti likusiu česnakų padažu. Padažą pavirti 2 min., sudėti smulkintus riešutus ir patiekti ant stalo prie mėsos.