INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 40 gramų krienų (tarkuoti)
- 100 gramų morkų
- 2 vienetai petražolių
- 1 vienetas salierų
- 2 vienetai svogūnų
- šiek tiek taukų (riebalų)
- 4 vienetai veršienos (kojos)
- 50 gramų pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalytos, verdančiu vandeniu nuplikytos kojos sudedamos į verdantį vandenį ir išverdamos. Baigiant virti suberiamos pjautytos daržovės: morkos, svogūnai, salieras, petražolės, pasūdoma. Iš išvirusių kojų išimami kaulai, o mėsa sudedama į puodą, užpilama grietine, sumaišyta su krienais, pašlakstoma pomidorų tyre, riebalais ir dedama į orkaitę. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
REKLAMA