INGREDIENTAI:
- 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
- šiek tiek mairūnų
- 1 vienetas petražolių
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas karosų
- šiek tiek druskos
- 4 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.
Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.
REKLAMA