• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 1 stiklinė krienų (tarkuoti)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių
  • 1 vienetas porų
  • 1 kilogramas upėtakių
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto (tirpintas)
  • 1 vienetas gelsvių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų