INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas petražolių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų
- 2 vienetai svogūnų
- 50 gramų taukų (riebalų)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų sultinio (skystas)
- 800 gramų avienos (su kaulu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauta mėsa dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama uždengtame puode. Baigiant virti suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės. Vėliau mėsa išgriebiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Pomidorai nuplikomi verdančiu vandeniu, nulupami, supjaustomi ir uždedami ant mėsos. Riebaluose pakepinti miltai atskiedžiami šaltu sultiniu, užvirinama, pagardinama ir supilama ant mėsos. Viskas, truputį pakaitinus, sudedama į pusdubenį ir tiekiama su virtomis ar keptomis bulvėmis.
REKLAMA