• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti)
  • 25 gramai svogūnų
  • 200 gramų jautienos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (apvoliojimui)
  • 100 gramų džiūvesėlių
  • 2 valgomieji šaukštai pieno (arba vanduo)
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų aliejaus
  • 40 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus susmulkinti ir trumpai pakepinti aliejuje. Jautieną smulkiai supjaustyti.
    Gerai išmaišyti svogūnus, jautieną, kiaušinį, džiūvėsėlius, pieną, druską ir pipirus.
    Iš gautos masės formuoti rutuliukus, juos truputėlį suploti, apvolioti miltuose.
    Apkepinti aliejuje iš abiejų pusių po kelias minutes; sumažinti ugnį ir kepti, kol iškeps.
    Sviestą sutrinti su smulkintais krapais, padėti į šaldytuvą.
    Patiekiant ant kiekvieno bifštekso uždėti po gabalėlį sviesto su krapais; papuošti šviežiomis daržovėmis, virtais šparagais, apkepintais svogūnų žiedais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų