Skrudintuvėje (arba orkaitėje) pasiskrudiname 10 riekelių batono. Jas supjaustome trikampėliais (iš vienos riekės turi gautis ~4 trikampėliai) Varškę su majonezu, trintu česnaku, krapais ir visais prieskoniais sutriname iki vientisos masės. Kumpelį susipjaustome kuo plonesniais griežinėliais (dedant ant sumuštinuko reikės susukti į tubelę). Agurką susipjaustyti taip pat kuo smulkesniais griežinėliais. Porą - šiaudeliais. Varškę tepame ant batono trikampėlių, susuktą kumpelio tubelę dedame ant sumuštinuko ir pritvirtiname krapštuku. Puošiame su agurkėliais ir poriukais. Skanaus.
Autorius: Milda
INGREDIENTAI:
100 gramų agurkų
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek krapų
15 gramų porų
250 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
10 vienetų batono (riekės)
70 gramų majonezo
250 gramų varškės
šiek tiek prieskonių (Vegeta)
šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Skrudintuvėje (arba orkaitėje) pasiskrudiname 10 riekelių batono. Jas supjaustome trikampėliais (iš vienos riekės turi gautis ~4 trikampėliai) Varškę su majonezu, trintu česnaku, krapais ir visais prieskoniais sutriname iki vientisos masės. Kumpelį susipjaustome kuo plonesniais griežinėliais (dedant ant sumuštinuko reikės susukti į tubelę). Agurką susipjaustyti taip pat kuo smulkesniais griežinėliais. Porą - šiaudeliais. Varškę tepame ant batono trikampėlių, susuktą kumpelio tubelę dedame ant sumuštinuko ir pritvirtiname krapštuku. Puošiame su agurkėliais ir poriukais. Skanaus.