Maltą mėsą su kiaušiniu, prieskoniais ir džiūvėsėlių, gerai išminkome. Rankomis blynelius, jos dedame ant kurioje priberta džiūvėselių. Spaudome abiejų pusių. Po to atsargiai perkeliam šniceliukus į keptuvę ir apkepam iš abiejų pusių.
Autorius: ingrida
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
300 gramų veršio faršo
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek džiūvesėlių
šiek tiek aliejaus (kepti)
šiek tiek prieskonių (Sauda, veršienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Maltą mėsą su kiaušiniu, prieskoniais ir džiūvėsėlių, gerai išminkome. Rankomis blynelius, jos dedame ant kurioje priberta džiūvėselių. Spaudome abiejų pusių. Po to atsargiai perkeliam šniceliukus į keptuvę ir apkepam iš abiejų pusių.