• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 300 gramų veršio faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek aliejaus (kepti)
  • šiek tiek prieskonių (Sauda, veršienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Maltą mėsą su kiaušiniu, prieskoniais ir džiūvėsėlių, gerai išminkome. Rankomis blynelius, jos dedame ant kurioje priberta džiūvėselių. Spaudome abiejų pusių. Po to atsargiai perkeliam šniceliukus į keptuvę ir apkepam iš abiejų pusių.

Autorius: ingrida

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 300 gramų veršio faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek aliejaus (kepti)
  • šiek tiek prieskonių (Sauda, veršienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Maltą mėsą su kiaušiniu, prieskoniais ir džiūvėsėlių, gerai išminkome. Rankomis blynelius, jos dedame ant kurioje priberta džiūvėselių. Spaudome abiejų pusių. Po to atsargiai perkeliam šniceliukus į keptuvę ir apkepam iš abiejų pusių.

Autorius: ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų