Į verdantį vandenį sudedam kūbeliais pjaustytas bulves, griežinėliais pjaustytas morkas ir prieskonius bei sultinio kubelį. Kol viskas verda, pakepinam svieste jautieną supjaustytą juostelėmis. Kai bulvės ir morkos apverda supilam vermišelius, sudedam pakepintas jautienos juosteles. Tiekiant paskaninam grietine. Skanaus
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
300 gramų jautienos
200 gramų makaronų (vermišėliai)
šiek tiek druskos
šiek tiek grietinės
1 vienetas sultinio (kubelis)
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį vandenį sudedam kūbeliais pjaustytas bulves, griežinėliais pjaustytas morkas ir prieskonius bei sultinio kubelį. Kol viskas verda, pakepinam svieste jautieną supjaustytą juostelėmis. Kai bulvės ir morkos apverda supilam vermišelius, sudedam pakepintas jautienos juosteles. Tiekiant paskaninam grietine. Skanaus