• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų sparaginių pupelių
  • 300 gramų makaronų
  • 1 vienetas porų
  • 2 valgomieji šaukštai kokosų aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 1 valgomasis šaukštas ciberžolės (malta)
  • 20 gramų kaparėlių ( marinuoti)
  • 10 gramų pipirai (marinuoti)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų sparaginių pupelių
  • 300 gramų makaronų
  • 1 vienetas porų
  • 2 valgomieji šaukštai kokosų aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 1 valgomasis šaukštas ciberžolės (malta)
  • 20 gramų kaparėlių ( marinuoti)
  • 10 gramų pipirai (marinuoti)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Kitame puode pasūdytame vandenyje išvirti šparagines pupeles.
  2. Griežinėliais supjaustytą porą apkepinti dviejuose šaukštuose kokosų aliejaus. Sudėti apvirtas šparagines pupeles, pabarstyti truputį druskos ir ciberžolės. Trumpai pakepinti.
  3. Turinį iš keptuvės supilti į puodą, sudėti virtus makaronus, sumaišyti. Įdėti marinuotus kaparėlius ir kelis griežinėlius smulkiai pjaustyto jalapeno. Jeigu nemėgstate aštraus skonio, jalapeno galite nedėti.

Autorius: Alma K.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų