Nerealus skonis, vasaros karštai dienai. Galima patiekti su ledais. Jeigu turite, galite naudoti obuolių uogienę ar džemą.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- Tešlai:
- 400 mililitrų miltai
- 5 vienetai kiaušinių
- 100 mililitrų cukraus
- 50 mililitrų aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- Įdarui:
- 5 vienetai obuolių
- 4 arbatiniai šaukšteliai cinamono
- 4 arbatiniai šaukšteliai cukraus
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 1
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus ingredientus (išskyrus obuolius ir cinamoną) sumaišyti į tešlą.
- Pusę tešlos supilti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą.
- Kepti 15 min 180 °C temperatūroje.
- Obuolius nuplauti, išimti sėklynus ir supjaustyti stambiais žiedais.
- Į obuolius dėti 4 a. š. cinamono ir cukraus.
- Išimti iškepta tešlą, sudėti obuolius ir supilti likusią tešlą.
- Įdėti į orkaitę ir kepti apie 25 - 30 minutes, 180 °C temperatūroje.
- Iškepta pyragą apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
REKLAMA