Štai dar vienas gardus burnoje tirpstantis vasariškas skanėstas. Šiam neatsispirtų net ir stipriausios valios žmogus, o ką jau kalbėti apie smaližius. Greta to, kad išties labai skanu ir gaivu, verta paminėti, kad nemaža kalorijų bomba, tad toms, kurios varginasi mesdamos svorį – ne į naudą. . . bet taisyklės yra tam, kad kartais jas sulaužytume, tad retkarčiais galima maža pagunda. Želė paruošiama, kaip nurodyta ant pakuotės, ir sustingdinama. Į taurių dugną dedame pjaustytus želė kubelius Ant jų pjaustome sūrelius ir užpilame jogurto. Vėl dedame želė kubelius. Ir galiausiai uždedame ledus. Galima improvizuoti – naudoti grietinėlę, uogas ir kt. pagal skonį. Galima pagardinti likeriu bei puošti uogomis ar šokoladu. Tikras skanėstas! Paragaukite ir įsitikinsite!
Autorius: Roberta
INGREDIENTAI:
100 mililitrų jogurto (mažas indelis)
2 vienetai ledų (vafliuose)
2 vienetai varškės (sūrelis)
2 vienetai želės (skirtingu skonių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Štai dar vienas gardus burnoje tirpstantis vasariškas skanėstas. Šiam neatsispirtų net ir stipriausios valios žmogus, o ką jau kalbėti apie smaližius. Greta to, kad išties labai skanu ir gaivu, verta paminėti, kad nemaža kalorijų bomba, tad toms, kurios varginasi mesdamos svorį – ne į naudą. . . bet taisyklės yra tam, kad kartais jas sulaužytume, tad retkarčiais galima maža pagunda. Želė paruošiama, kaip nurodyta ant pakuotės, ir sustingdinama. Į taurių dugną dedame pjaustytus želė kubelius Ant jų pjaustome sūrelius ir užpilame jogurto. Vėl dedame želė kubelius. Ir galiausiai uždedame ledus. Galima improvizuoti – naudoti grietinėlę, uogas ir kt. pagal skonį. Galima pagardinti likeriu bei puošti uogomis ar šokoladu. Tikras skanėstas! Paragaukite ir įsitikinsite!