• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 1 kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų varškės (trinta)
  • 80 gramų aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • Įdarui:
  • 100 gramų cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 2 kiaušinių
  • 500 gramų varškės
  • 100 gramų grietinės

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 1 kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų varškės (trinta)
  • 80 gramų aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • Įdarui:
  • 100 gramų cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 2 kiaušinių
  • 500 gramų varškės
  • 100 gramų grietinės

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį išplakite su cukrumi. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
  2. Į gilų ir platų dubenį pilkite miltų mišinį, kiaušinių plakinį ir varškę. Išminkykite tešlą. Tešlą dedame į šaldytuvą 1 valandą. Po to tešlą iškočiojame ir įklojame į kepimo formą.
  3. Įdarui: išplakame kiaušinius su cukrumi. Įmaišome grietinę, varškę.
  4. Ant tešlos sudedame obuolių skilteles ir užpilame varškė įdaru.
  5. Kepame 160-170 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų