• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai aguonų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 200 gramų margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 400 gramų varškės
  • šiek tiek riešutų (bet kokių, pabarstymui)
  • 200 mililitrų kondensuoto pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Riebalus su kondensuotu pienu išsukti mediniu šaukštu iki vientisos masės, supilti miltus. Gautą masę padalinam į dvi dalis, didesne dalim iškloti skardos dugną prieš tai išklojus sviestiniu popieriumi.

    Varškę ištrinti su kiaušiniais, sudėti kondensuotą pieną, aguonas, krakmolą, viską gerai išmaišyti ir supilti į skardą ant išklotos tešlos. Likusia tešla "apkloti" viršų, pabarstyti smulkintais riešutais, dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 200 laipsnių 60min.

    Šitas pyragas nėra labai saldus, galima saldumą pasireguliuoti pagal save. Skanaus.

Autorius: megeja

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai aguonų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 200 gramų margarino
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 400 gramų varškės
  • šiek tiek riešutų (bet kokių, pabarstymui)
  • 200 mililitrų kondensuoto pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Riebalus su kondensuotu pienu išsukti mediniu šaukštu iki vientisos masės, supilti miltus. Gautą masę padalinam į dvi dalis, didesne dalim iškloti skardos dugną prieš tai išklojus sviestiniu popieriumi.

    Varškę ištrinti su kiaušiniais, sudėti kondensuotą pieną, aguonas, krakmolą, viską gerai išmaišyti ir supilti į skardą ant išklotos tešlos. Likusia tešla "apkloti" viršų, pabarstyti smulkintais riešutais, dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 200 laipsnių 60min.

    Šitas pyragas nėra labai saldus, galima saldumą pasireguliuoti pagal save. Skanaus.

Autorius: megeja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų