Viską sumaišyti, padalyti į 2 dalis ir į šaldytuvą. Įdarui skirtus produktus taip pat sumaišyti ir pabaigoje supilti išplaktus baltymus. Skardą ištepti sviestu ir sutarkuoti puse tešlos. Sudėti į skardą varškę ir ant viršaus sutarkuoti likusia tešlos dalį. Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 1 val. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono (įdarui)
3 valgomieji šaukštai cukraus
7 valgomieji šaukštai cukraus (įdarui)
2 vienetai kiaušinių (tryniai)
3 vienetai kiaušinių (tryniai, įdarui)
10 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (įdarui)
1 arbatinis šaukštelis sodos
600 gramų varškės (įdarui)
100 gramų sviesto
100 gramų sviesto (įdarui)
2 valgomieji šaukštai grietinės
3 saujos razinų (įdarui)
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (įdarui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viską sumaišyti, padalyti į 2 dalis ir į šaldytuvą. Įdarui skirtus produktus taip pat sumaišyti ir pabaigoje supilti išplaktus baltymus. Skardą ištepti sviestu ir sutarkuoti puse tešlos. Sudėti į skardą varškę ir ant viršaus sutarkuoti likusia tešlos dalį. Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 1 val. Skanaus!