REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius sutrupinti virtuviniu kombainu ir jais iškloti tortinės dugną.
- Du šaukštus želatinos užpilti puse stiklinės drugno vandens ir palikti išbrinkti 10 - 15 min. Tada kaitinti, neužvirus, kol granulės ištirps.
- Varškę patrinti šaukštu. Varškę, grietinėlę, atvėsintą želatiną, cukraus pudrą, išplaktus kiaušinių baltymus sudėti į dubenį ir gerai išplakti plaktuvu . Tada šią masę sukrėsti ant sutrupintų sausainių masės ir pastatyti į šaldytuvą porai valandų.
- Pagal instrukciją ant pakuočių pagaminti želė ir atvėsinti. Supilti želė ant sustingusio deserto - torto. Kai želė pastings gražiai ant viršaus sudėti supjaustytus persikus. Laikyti šaldytuve, kol tortukas iki galo sustings.
Skanaus.
REKLAMA