• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų aviečių
  • 150 gramų cukraus
  • 150 gramų jogurto
  • 150 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 30 gramų juodojo šokolado
  • 200 gramų varškės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avietes suplakti su blenderiu kartu su 50 g cukraus, kelias uogas palikti papuošimui.
    Varškę, likusį cukrų ir jogurtą taip pat suplakti.
    Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į varškės masę.
    Šokoladą sutarkuoti.
    Varškės masę, avietes, šokoladą sluoksniais supilti į stiklines.
    Papuošti avietėmis ir padėti į šaldytuvą 30 min.

Autorius: Rasuolė

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų aviečių
  • 150 gramų cukraus
  • 150 gramų jogurto
  • 150 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 30 gramų juodojo šokolado
  • 200 gramų varškės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avietes suplakti su blenderiu kartu su 50 g cukraus, kelias uogas palikti papuošimui.
    Varškę, likusį cukrų ir jogurtą taip pat suplakti.
    Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į varškės masę.
    Šokoladą sutarkuoti.
    Varškės masę, avietes, šokoladą sluoksniais supilti į stiklines.
    Papuošti avietėmis ir padėti į šaldytuvą 30 min.

Autorius: Rasuolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų