Avietes suplakti su blenderiu kartu su 50 g cukraus, kelias uogas palikti papuošimui. Varškę, likusį cukrų ir jogurtą taip pat suplakti. Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į varškės masę. Šokoladą sutarkuoti. Varškės masę, avietes, šokoladą sluoksniais supilti į stiklines. Papuošti avietėmis ir padėti į šaldytuvą 30 min.
Autorius: Rasuolė
INGREDIENTAI:
300 gramų aviečių
150 gramų cukraus
150 gramų jogurto
150 mililitrų grietinėlės (riebi)
30 gramų juodojo šokolado
200 gramų varškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avietes suplakti su blenderiu kartu su 50 g cukraus, kelias uogas palikti papuošimui. Varškę, likusį cukrų ir jogurtą taip pat suplakti. Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į varškės masę. Šokoladą sutarkuoti. Varškės masę, avietes, šokoladą sluoksniais supilti į stiklines. Papuošti avietėmis ir padėti į šaldytuvą 30 min.