Varškę sumaišykite su sviestu, 100 g cukraus, 1 šaukštu krakmolo ir manų kruopomis. Varškės masę sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Apelsinus nulupkite, išgliaudykite jų minkštimą ir sumaišykite su 100 g cukraus bei 2 šaukštais krakmolo ir gautą masę sudėkite į kepimo skardą ant varškės masės. Kepkite apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį palikite maždaug 15 min., kad pravėstų. Skanaus.
Autorius: Ugnė
INGREDIENTAI:
2 vienetai apelsinų
200 gramų cukraus
3 valgomieji šaukštai krakmolo
7 valgomieji šaukštai manų kruopų
500 gramų varškės
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę sumaišykite su sviestu, 100 g cukraus, 1 šaukštu krakmolo ir manų kruopomis. Varškės masę sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Apelsinus nulupkite, išgliaudykite jų minkštimą ir sumaišykite su 100 g cukraus bei 2 šaukštais krakmolo ir gautą masę sudėkite į kepimo skardą ant varškės masės. Kepkite apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį palikite maždaug 15 min., kad pravėstų. Skanaus.