Gerai išsukame varškę. Sudedame cukrų, vanilinį cukrų bei grietinę, supilame rūgpienį ir viską labai gerai išsukame iki vientisos masės. Sudedame aguonas ir išmaišome. Truputyje vandens išsibrinkiname želatiną ir pašildę įmaišome į varškės masę. Gautą masę supilame į formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Valgome užsipylę uogienės ar sirupo. Skanaus.
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
1 stiklinė aguonų
500 mililitrų rūgpienio
500 gramų varškės
3 valgomieji šaukštai grietinės
3 valgomieji šaukštai želatinos
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai išsukame varškę. Sudedame cukrų, vanilinį cukrų bei grietinę, supilame rūgpienį ir viską labai gerai išsukame iki vientisos masės. Sudedame aguonas ir išmaišome. Truputyje vandens išsibrinkiname želatiną ir pašildę įmaišome į varškės masę. Gautą masę supilame į formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Valgome užsipylę uogienės ar sirupo. Skanaus.