Sumaišyti varškę, cukrų, vanilę ir 2 kiaušinius. Suberti į varškės masę miltus, išmaišyti. Nuo batono nupjauti plutelę ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Sudėti kubelius į varškės masę ir atsargiai išmaišyti. Kepimo formą ištepti sviestu arba aliejumi, sukrėsti varškės masę. Šiek tiek palyginti ir prispausti. Vieną kiaušinį išplakti su 1 šaukštu cukraus ir supilti ant apkepo viršaus. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 30-35 min.
Autorius: Valerija
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus
3 vienetai kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
130 gramų batono
600 gramų varškės (riebi)
šiek tiek druskos
1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti varškę, cukrų, vanilę ir 2 kiaušinius. Suberti į varškės masę miltus, išmaišyti. Nuo batono nupjauti plutelę ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Sudėti kubelius į varškės masę ir atsargiai išmaišyti. Kepimo formą ištepti sviestu arba aliejumi, sukrėsti varškės masę. Šiek tiek palyginti ir prispausti. Vieną kiaušinį išplakti su 1 šaukštu cukraus ir supilti ant apkepo viršaus. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 30-35 min.