Į ištrintą varškę įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, druska ir masė mediniu šaukštu gerai išsukama. Ant miltais pabarstytos lentos dedama po šaukštą tešlos, daromi apvalūs paplotėliai ir keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinami. Tiekiami karšti su grietine. Į varškės masę galima įberti kmynų, o, kad geriau pakiltų, truputį sodos. Skanaus.
Autorius: Laima
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
400 gramų varškės
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į ištrintą varškę įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, druska ir masė mediniu šaukštu gerai išsukama. Ant miltais pabarstytos lentos dedama po šaukštą tešlos, daromi apvalūs paplotėliai ir keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinami. Tiekiami karšti su grietine. Į varškės masę galima įberti kmynų, o, kad geriau pakiltų, truputį sodos. Skanaus.