Obuolius supjaustykite storesnėmis skiltelėmis ir išpjaukite viduryje ertmę taip, kaip pavaizduota. Supjaustykite nuluptus migdolus ir įspauskite juos į obuolių skilteles taip, kad atrodytų kaip dantys.
P.S. Rekomenduojame pašlakstyti apelsinų sultimis, jei tieksite ne iš karto. Tai šiek tiek apsaugos obuolius nuo parudavimo.
Autorius: Giedrė
INGREDIENTAI:
60 gramų migdolų
3 vienetai obuolių (dideli)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius supjaustykite storesnėmis skiltelėmis ir išpjaukite viduryje ertmę taip, kaip pavaizduota. Supjaustykite nuluptus migdolus ir įspauskite juos į obuolių skilteles taip, kad atrodytų kaip dantys.
P.S. Rekomenduojame pašlakstyti apelsinų sultimis, jei tieksite ne iš karto. Tai šiek tiek apsaugos obuolius nuo parudavimo.