Sumaišykite medų, laimo sultis ir aguonų sėklas viename dubenėlyje. Migdolus, visus vaisius ir uogas sumaišyti su pasigamintu padažu. Labai gražiai atrodo patiekiant viduryje lėkštės, iš šonų sudėliojant trikampes arbūzo skilteles. Skanaus.
Autorius: Rima
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai aguonų
šiek tiek arbūzų
1/4 stiklinės medaus
1/4 stiklinės migdolų (kapoti, kepinti)
3 ir 1/4 stiklinės vaisių (smulkinti (mango, obuoliai, kivi ir pan.))
Sumaišykite medų, laimo sultis ir aguonų sėklas viename dubenėlyje. Migdolus, visus vaisius ir uogas sumaišyti su pasigamintu padažu. Labai gražiai atrodo patiekiant viduryje lėkštės, iš šonų sudėliojant trikampes arbūzo skilteles. Skanaus.