PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius iki purumo išplakti su 2 šaukštais cukraus pudros, miltais, krakmolu.
- Skardą ištepti sviestu, supilti į torto formą tešlą ir kepti 10 minučių (180-190° C orkaitėje).
- Maskarponę sumaišyti su trinta varške.
- Grietinėlę suplakti su vaniliniu cukrumi, likusia cukraus pudra, išspausti pagal skonį citrinos ir sumaišyti su sūrio mase.
- Supilti trintus persikus, išmaišyti.
- Maždaug pusėje stiklinės vandens ištirpinkite 7 šaukštus želatinos, kiek pakaitinkite, bet neužvirkite -želatinos masė turėtų tapti skaidri.
Palaukite kol bus beveik vėsi ir sumaišykite su balta mase. - Supilti ant biskvito ir palaukti, kol atšals.
- 8. Kadangi aš puošiau tortą kiviais, tai jo viršų užpyliau plonu sluoksniu kiviams atsparios želės, pagamintos iš 100 g abrikosų kompoto ir 90 g želė - cukraus „Multi“.
Po to puošti pagal savo fantaziją.