• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai ananasų (konservuoti, žiedai)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • 8 vienetai vyšnių (konservuotos)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 300 mililitrų grietinėlės (plakta)
  • 500 gramų ledų (braškiniai)
  • šiek tiek mėtų (lapeliai (papuošimui))
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai ananasų (konservuoti, žiedai)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • 8 vienetai vyšnių (konservuotos)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 300 mililitrų grietinėlės (plakta)
  • 500 gramų ledų (braškiniai)
  • šiek tiek mėtų (lapeliai (papuošimui))
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai viename dubenyje išmaišykite 4 kiaušinius, stiklinę cukraus, vanilinį cukrų ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
    Gautą tešlą supilkite į kepimo formą 0,5 cm storio sluoksniu ir kepkite apie 15 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
    Palaukite, kol kepinys atvės, tada stikline išspauskite iš jo apskritus paplotėlius.
    Ant kiekvieno biskvitinio paplotėlio dėkite po ananaso žiedą, o ant jo – ledų rutuliuką. Papuoškite plakta grietinėle, o ant viršaus uždėkite vyšnią ir mėtos lapelį.
    Viską galite pasiruošti iš anksto, tik ledus ir grietinėlę uždėkite prieš pat patiekiant į stalą.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų