Kepenis gerai nuplauti, pašalinti plėveles, gysleles, supjaustyti kubeliais, pasūdyti, pavolioti miltuose. Keptuvėje ištirpinti sviestą. Jame iš pradžių pakepinti svogūnus, po to kepenis, greitai apverčiant. Tada patoškinti, uždengus, 5 min. Atvėsinti. Sumalti (2 kartus). Galima duoti 9-11 mėn. vaikučiams.
Autorius: Eglužė
INGREDIENTAI:
10 gramų svogūnų
200 gramų jautienos kepenų
šiek tiek kvietinių miltų
šiek tiek druskos
10 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenis gerai nuplauti, pašalinti plėveles, gysleles, supjaustyti kubeliais, pasūdyti, pavolioti miltuose. Keptuvėje ištirpinti sviestą. Jame iš pradžių pakepinti svogūnus, po to kepenis, greitai apverčiant. Tada patoškinti, uždengus, 5 min. Atvėsinti. Sumalti (2 kartus). Galima duoti 9-11 mėn. vaikučiams.