• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų svogūnų
  • 200 gramų jautienos kepenų
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 10 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenis gerai nuplauti, pašalinti plėveles, gysleles, supjaustyti kubeliais, pasūdyti, pavolioti miltuose.
    Keptuvėje ištirpinti sviestą. Jame iš pradžių pakepinti svogūnus, po to kepenis, greitai apverčiant. Tada patoškinti, uždengus, 5 min.
    Atvėsinti.
    Sumalti (2 kartus).
    Galima duoti 9-11 mėn. vaikučiams.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų svogūnų
  • 200 gramų jautienos kepenų
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 10 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepenis gerai nuplauti, pašalinti plėveles, gysleles, supjaustyti kubeliais, pasūdyti, pavolioti miltuose.
    Keptuvėje ištirpinti sviestą. Jame iš pradžių pakepinti svogūnus, po to kepenis, greitai apverčiant. Tada patoškinti, uždengus, 5 min.
    Atvėsinti.
    Sumalti (2 kartus).
    Galima duoti 9-11 mėn. vaikučiams.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų