Mėsą (aviena nugarinė), supjaustyti į gabalus 25-30 gramų.
Pabarstyti druska, pipirais, išspausti citrinos sultis ir sudėti tarkuotą citrinos žievę, dėti smulkiai pjaustytus svogūniukus. Viską gerai išmaišyti ir padėti į vėsią vietą 8 valandoms.
Verkite ant iešmų, jog nebūtų susigrūdę ir kepkite grilyje vartydami kol gražiai apskrus.
Patiekti su pomidorų padažu ir marinuotomis ar šviežiomis daržovėmis.
Autorius: Vaida
INGREDIENTAI:
1 citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 svogūnų
šiek tiek druskos
1 avienos (nugarinė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą (aviena nugarinė), supjaustyti į gabalus 25-30 gramų.
Pabarstyti druska, pipirais, išspausti citrinos sultis ir sudėti tarkuotą citrinos žievę, dėti smulkiai pjaustytus svogūniukus. Viską gerai išmaišyti ir padėti į vėsią vietą 8 valandoms.
Verkite ant iešmų, jog nebūtų susigrūdę ir kepkite grilyje vartydami kol gražiai apskrus.
Patiekti su pomidorų padažu ir marinuotomis ar šviežiomis daržovėmis.