Sviestą sumaišyti su sutirštintu kondensuotu pienu ir gerai išplakti. Į gautą masę suberti cukatas. Paimti vieną paplotį vaflio ir tepti cukatų kremu, vėl dėti vaflį ir tepti kremu ir t. t. Paskutinį vaflį papuošti plakta grietinėle, meliono gabaliukais, cukatomis. Atšaldyti tortą šaldytuve.
Autorius: Loreta
INGREDIENTAI:
šiek tiek melionų
šiek tiek grietinėlės (plakta)
200 gramų sviesto
200 gramų kondensuoto pieno (su cukrumi)
šiek tiek cukatų
1 vienetas vaflių (pakuotė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sumaišyti su sutirštintu kondensuotu pienu ir gerai išplakti. Į gautą masę suberti cukatas. Paimti vieną paplotį vaflio ir tepti cukatų kremu, vėl dėti vaflį ir tepti kremu ir t. t. Paskutinį vaflį papuošti plakta grietinėle, meliono gabaliukais, cukatomis. Atšaldyti tortą šaldytuve.