• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 vienetas baklažanų
  • 4 česnakų
  • 100 gramų graikinių riešutų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (papuošimui)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 20 vienetų juodųjų alyvuogių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus supjaustykite griežinėliais ir palaikykite sūriame vandenyje apie 20 minučių. Tada nusausinkite ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių.

    Česnakus, riešutus susmulktinkite, pridėkite majonezo, alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų. Tepkite šią masę ant iškeptų baklažanų.

    Ant viršaus dėkite griežinėliais supjaustytus kiaušinius, pomidorą, agurką.

    Papuoškite alyvuogių puselėmis bei krapais.

Autorius: Olga

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 vienetas baklažanų
  • 4 česnakų
  • 100 gramų graikinių riešutų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (papuošimui)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 20 vienetų juodųjų alyvuogių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus supjaustykite griežinėliais ir palaikykite sūriame vandenyje apie 20 minučių. Tada nusausinkite ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių.

    Česnakus, riešutus susmulktinkite, pridėkite majonezo, alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų. Tepkite šią masę ant iškeptų baklažanų.

    Ant viršaus dėkite griežinėliais supjaustytus kiaušinius, pomidorą, agurką.

    Papuoškite alyvuogių puselėmis bei krapais.

Autorius: Olga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų