• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis kalmarų (šaldyti)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 pakelis ryžių (virti)
  • 1 skardinė ananasų (griežinėliai)
  • 1 skardinė kukurūzų
  • 100 gramų sūris (kietas, fermentinis)
  • 150 gramų majonezo

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis kalmarų (šaldyti)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 pakelis ryžių (virti)
  • 1 skardinė ananasų (griežinėliai)
  • 1 skardinė kukurūzų
  • 100 gramų sūris (kietas, fermentinis)
  • 150 gramų majonezo

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sūrį (~ 70 g) supjaustome kubeliais (likęs sūris bus reikalingas papuošimui). Tada sūrį , ryžius, ananasus, kukurūzus sudedam į dubenį ir išmaišome su majonezu.
  2. Kalmarus sudedam į verdantį vandenį 2-3 min(ne ilgiau, nes bus guminiai).
  3. Į išvitrus kalmarus sudedam mūsų jau pagaminta mišrainę.
  4. Iš morkos griežinėlių darom knysliukus, is sūrio ausytes ir uodegytes, iš gvazdikėlių akytes.


    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų