REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų kopūstų (rauginti)
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulienos
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek grietinės
- 2 vienetai burokėlių
- šiek tiek žalumynų
- 100 gramų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsa dedama į puodą, užpilama vandeniu, įberiama druskos, pipirų, sudedami lauro lapeliai ir verdama apie 1 valandą.
Po 1 valandos mėsa išimama, į tą patį puodą sudedami bulvių kubeliai, perplauti kopūstai ir verdama apie 10 minučių.
Burokėliai ir morka sutarkuojami.
Svogūnas susmulkinamas ir pakepinamas keptuvėje su aliejumi.
Į sriubą sudedami burokėliai, morka, svogūnas ir verdama apie 20 min.
Tuomet sudedama pomidorų pasta ir paverdama dar apie 10 min.
Patiekiama su grietine ir žalumynais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų kopūstų (rauginti)
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulienos
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek grietinės
- 2 vienetai burokėlių
- šiek tiek žalumynų
- 100 gramų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsa dedama į puodą, užpilama vandeniu, įberiama druskos, pipirų, sudedami lauro lapeliai ir verdama apie 1 valandą.
Po 1 valandos mėsa išimama, į tą patį puodą sudedami bulvių kubeliai, perplauti kopūstai ir verdama apie 10 minučių.
Burokėliai ir morka sutarkuojami.
Svogūnas susmulkinamas ir pakepinamas keptuvėje su aliejumi.
Į sriubą sudedami burokėliai, morka, svogūnas ir verdama apie 20 min.
Tuomet sudedama pomidorų pasta ir paverdama dar apie 10 min.
Patiekiama su grietine ir žalumynais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą