Žuvis supjaustyti gabaliukais ir kartu su lašinukais sumalti. Krėsti pusiau išvirtus ryžius, kapotą kiaušinį, kepintus smulkintus svogūnus, tarkuotą sūrį, skaninti druska ir pipirais. Gautą masę gerai išminkyti, formuoti vyniotinį ir dėti jį į margarinu išteptą kepimo formą. Šauti į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepti 30 min. Tiekti galima su daržovėmis, ryžiais ar grikiais. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek margarino
50 gramų ryžių
12 gramų svogūnų
1 vienetas kiaušinių
900 gramų lydekų (jūros)
30 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
100 gramų lašinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvis supjaustyti gabaliukais ir kartu su lašinukais sumalti. Krėsti pusiau išvirtus ryžius, kapotą kiaušinį, kepintus smulkintus svogūnus, tarkuotą sūrį, skaninti druska ir pipirais. Gautą masę gerai išminkyti, formuoti vyniotinį ir dėti jį į margarinu išteptą kepimo formą. Šauti į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepti 30 min. Tiekti galima su daržovėmis, ryžiais ar grikiais. Skanaus!